Text

Tømrer


Tenker du på å bygge på huset eller pusse opp? Vil du slå sammen to rom, for eksempel stue og kjøkken? Eller trenger du å dele opp et stort rom så barna får hvert sitt soverom? Øivind Fjeld AS kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Med lang erfaring hjelper vi deg med å planlegge prosjektet og sette opp bindingsverk, vegger, gulv tak og alt annet som trengs. Vi utfører alt fra små til store prosjekter, enten om det er hytta eller huset som trenger et løft. Vi kan også bistå med forskalingsarbeid og har erfaring fra murarbeid.

Text

Trygg og erfaren tømrer


Øivind Fjeld AS består av seks ansatte som har ulike bakgrunner. Slik stiller vi med bred kompetanse for å dekke dine behov. Du kan føle deg trygg om du velger oss til å utføre det du trenger. Vi har god kompetanse, og lang erfaring, og du kan derfor være sikker på at du får tjenester av beste kvalitet. Alle slags byggeprosjekter kan føre med seg en rekke utfordringer og vi har sett dem alle før. Vi leder deg trygt fra planlegging til siste spiker er satt.


Trenger du tømrer til ditt neste prosjekt, ta gjerne kontakt så kan vi diskutere din ide og komme med et utforpliktende tilbud.

Image
Text

Årrundkroken 8, 0588 Oslo

Image
Text

95236247

Image
Text

post@oivindfjeld.no

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon