TØMRER

Tenker du på å bygge på huset eller pusse opp? Vil du slå sammen to rom, for eksempel stue og kjøkken? Eller trenger du å dele opp et stort rom så barna får hvert sitt soverom? Øivind Fjeld AS kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Tømrer

Med lang erfaring hjelper vi deg med å planlegge prosjektet og sette opp bindingsverk, vegger, gulv tak og alt annet som trengs. Vi utfører alt fra små til store prosjekter, enten om det er hytta eller huset som trenger et løft. Vi kan også bistå med forskalingsarbeid og har erfaring fra murarbeid.

Trygg og erfaren

Øivind Fjeld AS består av seks ansatte med ulike bakgrunner i byggebransjen. Slik stiller vi med bred kompetanse for å dekke dine behov. Du kan føle deg trygg om du velger oss til å utføre det du trenger.

Vi har god kompetanse, og lang erfaring, og du kan derfor være sikker på at du får tjenester av beste kvalitet. Alle slags byggeprosjekter kan føre med seg en rekke utfordringer og vi har sett dem alle før. Vi leder deg trygt fra planlegging til siste spiker er satt.

Trenger du tømrer til ditt neste prosjekt, ta gjerne kontakt så kan vi diskutere din ide og komme med et utforpliktende tilbud.

Tjenester

Tømrer

Entreprise

Nybygg

Påbygg og tilbygg

Betongarbeider

Restaurering

Renovering av bad

Entreprenør