ØIVIND FJELD AS

Vi er et velrenommert tømrerfirma, som har vært i drift siden 1992, i år 2000 ble vi et AS. Øivind (som starta firmaet, og er daglig leder) tok svennebrevet i 1974 og mesterbrevet samme år.

Om oss

Vi tilbyr alt av betong- og tømrerarbeider, som: Tilbygg, nybygg, underbygg, platting, verandaer, påbygg, vann og råteskader, modernisering, utskiftninger av utvendig panel, vedlikehold, service, restaurering, rehabilitering, forskalingsarbeider, bad og kjøkken m.m. Vi er for tiden seks ansatte, hvorav to bygg- og tømrermestere, som satser på de beste løsninger for ditt behov, til topp kvalitet.

Vi er et velrenommert tømrerfirma som har vært i drift siden 1992, i år 2000 ble vi et AS. Øivind som starta firmaet tok svennebrev 1974 og mesterbrev samme år.

Odin har jobbet i firmaet hele sin karriere og har gått fra lærling til Bygg- og Tømrermester, alt i Øivind Fjeld AS. Aksel er også Bygg- og Tømrermester og har jobbet store deler av læreperioden sin i Øivind Fjeld AS.

Sindre og Andre er to dyktige svenner som vi er heldige og ha med på laget. I tillegg har vi to lærlinger, Jonas og Even som begge er motiverte og læringsvillige. Garantert dyktige tømrersvenner om ikke lang tid.

Tømrer

Tenker du på å bygge på huset eller pusse opp? Vil du slå sammen to rom, for eksempel stue og kjøkken? Eller trenger du å dele opp et stort rom så barna får hvert sitt soverom? Øivind Fjeld AS kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

Entreprenør

Vi leverer entreprenørtjenester i Oslo og omegn. Kjernen i vår virksomhet er bred kompentanse over mange felt og våre anleggsarbeidere har mange års erfaring – dette merkes på arbeidet vi gjør. Vi sørger for å alltid levere kvalitet til rett tid og konkuransedyktige priser..

Enterprise

Vi har årelangt samarbeide med andre håndverksfag, som elektrikere, rørleggere, malere og flisleggere og kan utføre prosjekter som hovedentrepriser.

Tjenester

Tømrer

Entreprise

Nybygg

Påbygg og tilbygg

Betongarbeider

Restaurering

Renovering av bad

Entreprenør