NYBYGG

Har du en tomt, og ønsker å bygge deg et nytt hus? Øivind Fjeld AS har lang erfaring med nybygg og kan guide deg gjennom hele prosessen. Som byggmester kan vi ta på oss ansvaret for prosjektet og være den som kontakter arkitekter, rådgivere og entreprenører. Vi er kjent med alle nivå av entreprise og tilpasser oss derfor dine behov.

Husbygging

Å kjøpe et ferdig hus er den enkle løsningen, men det blir aldri helt som det drømmehuset du har gått å tenkt på i mange år. Det hjemmet du alltid har drømt om må du ordne med selv. Å sette opp et hus er et stort prosjekt og det kan være mye å tenkte på. Hvordan vil du det skal se ut? Hvor stort budsjett har du? Hvem skal gjøre jobben?

Hytter og garasjer

Vi tar også på oss mindre prosjekter som hytter og garasjer. Våre medarbeidere setter opp nybygget du ønsker og med over 20 års erfaring kan du være sikker på at sluttproduktet er noe du kan være fornøyd med. Vår erfaring kommer deg til gode og alt arbeid vi utfører skal være til våre kunders tilfredstillelse.

Er du klar for å sette drømmen ut i virkeligheten? Ta kontakt med Øivind Fjeld AS i dag så hjelper vi deg komme i gang med ditt nybygg.

Tjenester

Tømrer

Entreprise

Nybygg

Påbygg og tilbygg

Betongarbeider

Restaurering

Renovering av bad

Entreprenør