RENOVERING

Øivind Fjeld Bygg- og Tømrermester har over 20 år erfaring med renovering av bolig. Vi hjelper deg med det du har av behov, enten det er modernisering, tilbygg eller utskiftninger så har vi den kompetansen du trenger.

Renovering av bad

Ved å benytte oss og la oss ta prosjektansvaret for badet ditt, kan du trygt reise bort eller være på jobben i mens vi pusser opp badet ditt. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

Renovering av bolig

Vi utfører totalrenovering av bad, kjøkken eller hele boligen din til avtalt tid og pris, slik at du kan føle deg trygg i våre hender. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring med det som skal til, uansett om det er snekring eller flislegging så kan vi garantere deg et profesjonelt utført arbeid. Vi tar på oss små eller store byggeoppdrag og organiserer oppussingsjobben i høy kvalitet.

Er du interessert i å pusse opp eller renovere boligen din? Ta kontakt med oss idag for et utforpliktende tilbud eller hvis du har noen spørsmål rundt prosessen. Vi stiller opp med håndverkere, bidrar med råd og innspill og følger deg selvfølgelig tett opp gjennom hele renoveringsprossesen. Hos Øivind Fjeld Bygg- og Tømrermester , legger vi stor vekt på service og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi tar på oss oppdrag i Oslo og omegn.

Ikke glem – en liten investering kan utgjøre mye for taksten og salgsprisen.

Renovering av baderom

Før

Skal du renovere badet er det en del som skal gjøres. Først må alt det gamle bort, før man kan starte på alt det nye. Vi hjelper til med hele prosessen!

Røropplegg

Vi kan sørge for å få endret på røropplegget, om du ønsker en annen planløsning av sanitært utstyr på det nye badet.

Riving av badet

Vi hjelper deg å rive badet, pigge opp gulvet, og ribbe det ned til membraen.

Sortering av avfallet

Vi kan sortere og kaste alt avfall fra rivingen av badet, slik at avfallet havner der det skal.

Fuktskader

Vi kan sjekke om badet har fuktskader, og utbedrer mebran og sluk om dette blir nødvendig.

Etter

Når hele jobben er gjort, er det bare å senke skuldrene og nye det nye badet. Alt føles renere og mer moderne, og det blir ofte litt gøyere å gjøre rent, når det faktisk ser rent ut!

Membran og sluk

Vi legger ny membran, om dette trengs. Det er viktig at badet er helt tett med hensyn til fuktskader. Vi monterer nytt sluk om dette trengs. Det er viktig at det er riktig fall mot sluk slik at ikke vannet tar andre retninger enn det skal.

Flislegging

Vi kan sørge for jobben med flislegging på badet. Spør oss gjerne om råd, om du synes det er vanskelig å velge fliser.

Sanitærutstyr

Med hjelp fra våre samarbeidspartnere, kan sørge for å få montert sanitærutstyr, som toalett, servant, dusj og badekar.

Baderomsinnredning

En passende baderomsinnredning til ditt behov, kan vi montere for deg. Også montering av belysning, knagger og håndkleholdere på veggen.

Vi brukte Øyvind Fjeld til å pusse opp badet vårt. Det var en ganske stor jobb da vi skulle slå sammen et kott og et toalett til et stort bad. Øyvind Fjeld gjorde denne jobben utmerket. De holdt seg innenfor de kostnadsrammene vi hadde blitt enige om. De var faktisk ferdig før vi hadde avtalt. Det beste av alt var at det var ryddig etter at de var ferdig. Øyvind Fjeld får full pott fra oss. Han kan anbefales på det sterkeste.

Tjenester

Tømrer

Entreprise

Nybygg

Påbygg og tilbygg

Betongarbeider

Restaurering

Renovering av bad

Entreprenør