BETONGARBEIDER

Et solid fundament for ditt bygg er viktig og ikke et sted å være usikker på arbeidskraften du leier inn. Ved å velge erfarne fagfolk med gode kvalifikasjoner kan du føle deg sikker på at du bygger på trygg grunn og at prosjektet ditt får en bra start.

Hvilke betongarbeider utfører vi?

God planlegging, nøyaktighet og grundig utførelse er viktig når betong skal legges. For uten et stødig fundament er et hvert byggeprosjekt fånyttes.

Her hos Øivind Fjeld AS har vi jobbet med en rekke ulike betongkonstruksjoner og betongarbeider. Våre faglærte medarbeidere bygger støpeformer og forsterker hus, garasjer og andre konstruksjoner du måtte trenge. Vi kan hjelpe deg med branntetting og fuging, så vel som produksjon av betongelementer, fundamentering, forskaling og armering.

Utbedring av skadet betong

Har du skader på tidligere utførte betongarbeider kan vi hjelpe deg med betong-rehabilitering. Det er viktig at man retter opp i skader så raskt som mulig slik at det ikke utvikler seg svakheter som senere kan føre til større skader på bygg og anlegg. Her retter vi opp i skadene og sjekker at konstruksjonen vil holde i flere år fremover slik betong skal.

Har du spørsmål om hva slags betongarbeider vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt så tar vi en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Tjenester

Tømrer

Entreprise

Nybygg

Påbygg og tilbygg

Betongarbeider

Restaurering

Renovering av bad

Entreprenør