ENTREPRENØR

Vår entreprenøravdeling består av et team med lang erfaring og mye kunnskap rundt entreprenørfaget. Vi utfører små og store entrereprenørtjenester over mange fag innenfor bygg og anlegg.

Entreprenørtjenester

Muring, renovering av bolig, byggetjenester, tømring, rehablitering, riving og utgraving er bare noen av tjenestene vi tilbyr. Vi har over 20 års erfaring innen bygg og annlegg med to bygg- og tømrermestere på laget, som alltid vil gjøre sitt ytterste for å få ditt prosjekt ferdig til avtalt tid og pris. Øivind Fjeld Bygg- og Tømrermester lever av fornøyde kunder og passer alltid på å informere og holde kundene våre oppdater under byggeprossesen slik at du kan føle deg trygg i våre hender.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, dersom du har behov for en entreprenør i Oslo eller omegn.

Lokal entreprenør i Oslo

Vi leverer entreprenørtjenester i Oslo og omegn. Kjernen i vår virksomhet er bred kompentanse over mange felt og våre anleggsarbeidere har mange års erfaring – dette merkes på arbeidet vi gjør. Vi sørger for å alltid levere kvalitet til rett tid og konkurransedyktige priser.

Er du interessert i hva vi som entreprenør har å tilby, ta kontakt med oss idag så kan vi komme på befaring og gi deg et uforpliktende tilbud.

Tjenester

Tømrer

Entreprise

Nybygg

Påbygg og tilbygg

Betongarbeider

Restaurering

Renovering av bad

Entreprenør