Text

Entreprenør


Vår entreprenøravdeling består av et team med lang erfaring og mye kunnskap rundt entreprenørfaget. Vi utfører små og store entrereprenørtjenester over mange fag innefor bygg og anlegg. Muring, renovering av bolig, byggetjenester, tømring, rehablitering, riving og utgraving er bare noen av tjenestene vi tilbyr. Vi har over 20 års erfaring innen bygg og annlegg med to bygg- og tømrermestere på laget, som alltid vil gjøre sitt ytterste for å få ditt prosjekt ferdig til avtalt tid og pris. Øivind Fjeld Bygg- og Tømrermester lever av fornøyde kunder og passer alltid på å informere og holde kundene våre oppdater under byggeprossesen slik at du kan føle deg trygg i våre hender. Vi avtaler alltid pris og tid for prosjektet på forhånd slik at det ikke blir noen forvirring. 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, dersom du har behov for en entreprenør i Oslo eller omegn.

Text

Entreprenørtjenester i Oslo?


Vi leverer entreprenørtjenester i Oslo og omegn. Kjernen i vår virksomhet er bred kompentanse over mange felt og våre anleggsarbeidere har mange års erfaring - dette merkes på arbeidet vi gjør. Vi sørger for å alltid levere kvalitet til rett tid og konkuransedyktige priser.


Er du interessert i hva vi som entreprenør har å tilby, ta kontakt med oss idag så kan vi komme på befaring og gi deg et uforpliktende tilbud.

Image
Text

Årrundkroken 8, 0588 Oslo

Image
Text

95236247

Image
Text

post@oivindfjeld.no

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon