RESTAURERING AV HUS

Du er kanskje en som ser mulighetene i den gamle rønna oppe i åsen? Eller har du alltid drømt om å å restaurere gamle hus i stil med byggeperioden og trenger litt hjelp på veien?

Restaurering av hus

Erfarne byggmestre vil kunne hjelpe deg planlegge og gjennomføre prosessen med restaurering av hus på en trygg og enkel måte. Bygg og tømrermester Øivind Fjeld AS har gjort det hele mange ganger før og vet godt hva som skal til for å få et vellykket sluttresultat.

Hva vil det si å restaurere?

Å restaurere en bygning vil si å helt eller delvis tilbakeføre den til en tidligere tilstand. Mange hus er gjennom årene blitt modernisert og tilført detaljer som ikke står i stil med byggeperioden. Om drømmen er originale trekk og autentisk stil, vil restaurering være et godt alternativ.

Typiske problemer

Et problem mange sliter med er sopp og råteskader, enten det er i bunnsvill, vegger, etasjeskiller eller tak. Vi i Øivind Fjeld AS har lang erfaring med utbedring og rehabiliteringsarbeider. Vi fjerner skadde elementer og bygger det opp igjen på en trygg og tilfredsstillende måte, også bærende konstruksjoner. Vi har også lang erfaring med restaurering og tekking av tak som trenger utskifting, uansett materiale. Vi kan hjelpe deg med å fjerne uønskede tilføyelser og samtidig rekonstruere tapte elementer eller overflater.

Våre medarbeidere har erfaring fra mange ulike prosjekter, og kan derfor gi gode priser og tidsestimater før arbeidet begynner. Slik er du sikker på at budsjettet holder og du trygt kan be oss sette i gang.

Ønsker du mer informasjon om restaurering av hus, ta gjerne kontakt så kan vi gi deg et uforpliktende pris og tidsestimat.

Tjenester

Tømrer

Entreprise

Nybygg

Påbygg og tilbygg

Betongarbeider

Restaurering

Renovering av bad

Entreprenør