Text

Renovering av bolig og bad


Øivind Fjeld Bygg- og Tømrermester har over 20 år erfaring med renovering av bolig. Vi hjelper deg med det du har av behov, enten det er modernisering, tilbygg eller utskiftninger så har vi den kompentansen du trenger. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring med det som skal til, uansett om det er snekring eller flislegging så kan vi garantere deg et professjonelt utført arbeid. Vi tar på oss små eller store byggeoppdrag og organiserer oppussingsjobben i høy kvalitet. Vi utfører totalrenovering av bad, kjøkken eller hele boligen din til avtalt tid og pris, slik at du kan føle deg trygg i våre hender.


Hos Øivind Fjeld Bygg- og Tømrermester , legger vi stor vekt på service og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.


Ikke glem - en liten investering kan utgjøre mye for taksten og salgsprisen.

Text

Pusse opp huset?


Er du interessert i å pusse opp eller renovere boligen din? Ta kontakt med oss idag for et utforpliktende tilbud eller hvis du har noen spørsmål rundt prosessen. Vi stiller opp med håndverkere, bidrar med råd og innspill og følger deg selvfølgelig tett opp gjennom hele renoveringsprossesen.


Vi tar på oss oppdrag i Oslo og Omegn.

Image
Text

Årrundkroken 8, 0588 Oslo

Image
Text

95236247

Image
Text

post@oivindfjeld.no

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon