Text

Påbygg og tilbygg


Mangler du litt plass eller kanskje du har behov for en litt mer åpen stue? Da er et påbygg et godt alternativ som kan dekke familiens behov, uten å måtte kjøpe et helt nytt hus. Øivind Fjeld Bygg- og Tømrermester har lang erfaring med påbygg på hus og vet godt hva som fungerer eller ikke for ditt type hus. Det er viktig å tenke på helheten når man bygger på et hus og utvideles av areal kan gjøres på mange måter.

Text

Nytt tilbygg på gammelt hus?


Ønsker du en sømløs overgang eller kanskje en mer moderne konstrast med et gammelt murhus? Vi kan hjelpe deg med planlegging og komme frem til den løsningen som passer best for ditt hus. Vi har over 20 års erfaring med påbygg, samt to bygg- og tømremestere med på teamet som kan faget ekstremt godt.


Vi hjelper deg å evalurere de potensielle utfordringene ved et tilbygg, ofte er det flere faktorer som kan spille inn som mange ikke tenker over. For eksempel hvilke reguleringer er det i kommunen du bor i eller hva slags påvirkninger vil dette ha på tomten din?


For en befaring rundt påbygg og tilbygg på hus ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud.

Image
Text

Årrundkroken 8, 0588 Oslo

Image
Text

95236247

Image
Text

post@oivindfjeld.no

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon